Plaats hier een korte zin die deze pagina helder omschrijft

Hier kun je aanvullend nog een introductietekst kwijt van twee tot drie regels. Vertel zo kort mogelijk wat een bezoeker op deze pagina te weten komt. Sluit desgewenst af met een pakkende call-to-action.

Stardupp EVO

De Stardupp Evo is het "GO-TO" SUP-Board voor de allround supper. De EVO  heeft een breedte van 82 cm, hierdoor is de SUP stabiel en vergevingsgezind. Langere afstanden worden al snel aantrekkelijk, het board is vrij gemakkelijk in dezelfde lijn te houden en hoeft hierdoor niet zo vaak gecorrigeerd te worden. Dit Opblaasbare SUP board heeft een puntige voor en achterkant waardoor deze gemakkelijk door het water glijd. Onderweg op tour of gewoon een rondje op het meer in de buurt, keihard peddelen of gewoon lekker op het midden van het water in de zon liggen, de Stardupp Evo maakt het allemaal mogelijk.

Het elastiek maakt het mogelijk om tijdens het suppen spullen mee te nemen op het board, zonder deze onderweg te verliezen.

Dit board is voorzien van vier D-ringen aan de bovenzijde van het board. Deze D-ringen bieden de mogelijkheid om een kajak-zitje op het board te bevestigen. Hierdoor is het mogelijk om het SUP board om te toveren in een kajak.

  • Lengte: 325 cm
  • Breedte: 82 cm
  • Dikte: 15cm
  • gewicht rider: 150 kg
meer informatie