Gezonde leefstijl coaching en begeleiding

Gezonde leefstijl

Werken aan een gezonde leefstijl?
Dan ben je bij ons van harte welkom!

Outdoor Alkmaar staat voor een gezonde leefstijl. Onze leefstijlcoaches dragen hun kennis graag over door middel van persoonlijke begeleiding. Wil jij beter in je energie komen, bepaalde gewoontes veranderen of je prettiger voelen in je lijf? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Individuele coaching helpt om zicht te krijgen in jouw gezondheid, om vervolgens met adviezen samen aan de gang te gaan. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek leveren wij persoonlijk advies op maat. Je krijgt een beter inzicht over je eigen leefstijl waar je de rest van je leven profijt van hebt. Gezamenlijk gaan we op zoek naar jouw motivatie en drijfveren en sluiten aan bij jouw persoonlijke doelstellingen. Het is belangrijk om een weg te vervolgen die bij je past en die vol te houden is. Iedereen kan op eigen kracht vooruit, echter heb je soms gewoon een zetje nodig. 

Persoonlijk begeleiding wordt gecombineerd met outdoor activiteiten die aansluiten bij jouw behoeften en de fase waarin jij op dit moment zit. De natuur in te voet, op de fiets, step of sup? Uit het hoofd en in het lijf, zijn vaardigheden die je bewust leert ervaren waardoor je je beter gaat voelen. Uit ervaring weten wij dat grenzen worden verlegd (fysiek en mentaal) door outdoor coaching.

Tijdens het intakegesprek komen de volgende onderwerpen aan bod:

-Voedingspatroon

-Bewegingspatroon

-Rust/slaap 

-Stress 

-Ontspanning en zingeving

-Medische klachten  

Bij Outdoor Alkmaar werken lijfstijlcoaches met ervaring en de juiste kennis en expertise. Op onze vaste locatie aan de Berenkoog 47 E te Alkmaar ben je van harte welkom voor een eerste kennismaking.

Neem contact op en verbeter je leefstijl!

Contact met leefstijlcoach