Uitje met collega's, klasgenoten, familie of vrienden

Bij Outdoor Alkmaar is het mogelijk om met een groep te gaan suppen in de omgeving van Alkmaar. Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, met je hele klas, familie- of vriendendag, met de mogelijkheid om gezamenlijk af te sluiten met een hapje. Op een sportieve manier samen genieten vanaf het water, met de sup door Alkmaar en omgeving, om vervolgens onder het genot van een hapje en drankje terug te blikken op het supavontuur. 

Suparrangement
In overleg kan Outdoor Alkmaar voldoen aan uw wensen en zorgen voor een ontspannen en complete dag samen met uw personeel, familie of vrienden. De lokatie van Outdoor Alkmaar is voor iedereen uitstekend bereikbaar, direct langs de ringweg (N508) en op loopafstand van het treinstation van Alkmaar-Noord (500 meter). 

Iedereen kan suppen
Suppen in Alkmaar is laagdrempelig, sportief en geschikt voor iedereen (met een goede gezondheid). Ook voor mensen die nog nooit op een sup hebben gestaan is het vrij eenvoudig. Na een korte instructie en wat oefenen, sup je al snel voort. Door samen op het water bezig te zijn onstaat er een leuke sfeer, dat bijdraagt aan de groepsdynamica.  Suppen in de buitenlucht van Alkmaar zorgt voor een mentale onspanning, dat goed is voor de gezondheid van iedereen.

Maatwerk
Om maatwerk te kunnen bieden qua dag/tijdstip, aantal personen, eten en drinken etc. gaan we graag in overleg.  Stuur vooraf een mail (info@outdoor-alkmaar.nl). Samen met Outdoor Alkmaar komen tot een mooi arrangement dat voldoet aan de specifieke wensen voor jouw groep.

  • Outdoor Alkmaar de supverhuur
  • Gezond voor iedereen
  • Bedrijfsuitje familie of vrienden 
  • Boeken via info@outdoor-alkmaar.nl 

Een sportief uitje in Alkmaar? Dat regel je via Outdoor Alkmaar. Eerst gezamenlijk op de sup, die passend wordt gemaakt op de behoefte van de gebruiker, en vervolgens na een warme douche lekker genieten van een drankje, hapje en elkaar! Specifieke wensen? Stuur een mail, dan neemt Outdoor Alkmaar zo spoedig mogelijk contact met je op. 

offerte aanvragen
Reserveer nu jouw SUP, KANO of STEP

Kijk in de agenda (direct reserveren) voor de beschikbare dagen en tijdstippen.
Heb je nog vragen of wil je eerst persoonlijk contact? Bel, app of mail ons voor de mogelijkheden!

Voor (grotere) groepen neem dan contact op.