Supverhuur Alkmaar

Outdoor Alkmaar is dé supverhuur in Alkmaar. Van één uurtje suppen tot een hele dag lekker op het water, genieten van de prachtige omgeving van Alkmaar. Outdoor Alkmaar maakt het mogelijk.

Maatwerk
De sups van Outdoor Alkmaar zijn van hoogwaardige kwaliteit en voor iedereen is er een passende sup; echt eentje op maat. Het motto van Outdoor Alkmaar is 'Iedereen kan suppen!' Dus ook jij! Op een milieuvriendelijke, sportieve en rustgevende manier, lekker ontspannen op een sup.

Centraal verhuurpunt
Verken de mooie polder en de binnenstad van Alkmaar op een gehuurde sup van Outdoor Alkmaar. De vaste locatie van Outdoor Alkmaar is gelegen langs de Hoornseweg op de hoek met de Herenweg te Alkmaar. Bij deze centrale supverhuurlokatie kun je gratis parkeren, is direct en goed te bereiken vanaf de ringweg (N508).   

Via de prachtige Hoornsevaart supt u via de bekende strijkmolens naar de binnenstad van Alkmaar, waar van alles te beleven is.

  • Outdoor Alkmaar dé supverhuur
  • Een sup op maat voor iedereen
  • 1 persoons sup/6 persoons sup/kajak sup
  • Gemakkelijk online reserveren

Een sup huren bij outdoor Alkmaar? Dan kies je voor kwaliteit, centrale ligging en vriendelijke service. Een vaste verhuurlocatie met dé perfecte uitvalsbasis om de omgeving van Alkmaar en omstreken te ontdekken vanaf het water.

reserveer direct
Reserveer nu jouw SUP, KANO of STEP

Kijk in de agenda (direct reserveren) voor de beschikbare dagen en tijdstippen.
Heb je nog vragen of wil je eerst persoonlijk contact? Bel, app of mail ons voor de mogelijkheden!

Voor (grotere) groepen neem dan contact op.