Alkmaar op de step

Step de stad in! Met de steps van Outdoor Alkmaar step je makkelijk en snel de stad in. Het is een leuke en sportieve variatie om Alkmaar te verkennen. Op een step ben je snel, wendbaar en mag je overal komen. Bij het huren van een step krijg je een slot zodat je ook even van een drankje op het terras kunt genieten in de prachtige binnenstad. Bij ons verhuurpunt, aan de Hoornseweg te Alkmaar, parkeer je gratis en de plek is eenvoudig aan te rijden (N508 afslag Oudorp).

Steppen is voor jong en oud. Ook voor de allerkleinste is een stepje beschikbaar. Outdoor Alkmaar heeft diverse routes beschikbaar ook een leuke (korte) kinderroute door de polder van Alkmaar en Oudorp.

Outdoor Alkmaar staat voor eigen kracht! Onze steps zijn niet gemotoriseerd, dus naast het feit dat steppen leuk is, is het ook goed voor je lijf en ben je lekker in beweging. Steppen is niet moeilijk en iedereen heeft het wel eens gedaan, al is het soms heel lang geleden.

Ook voor een bedrijfsuitje, klassenuitje of familiedag kunnen de steps goed gebruikt worden. De step is een leuke manier om met elkaar op pad te gaan. Wil je onder begeleiding van een lokale gids de historie van Alkmaar ontdekken op een step? Ook dat is mogelijk! In ongeveer 2 uur tijd heb je een leuke steptocht met mooie bezienswaardigheden en de bijhorende verhalen.

Via een app (routefabriek) hebben we diverse steproutes beschikbaar. Je telefoon monteer je middels een stevige houder op het stepstuur zodat je de route makkelijk kunt volgen. Wil je de omgeving van Alkmaar ontdekken dan hebben we voldoende alternatieven om te genieten op step!

Step de stad in en samen steppen doe je bij Outdoor Alkmaar!
Iedereen kan steppen!

Direct reserveren