Alkmaar vanaf het water

Alkmaar is een prachtige stad om te bekijken vanaf het water op een sup van Outdoor Alkmaar. Onze vaste verhuurlokatie ligt langs de Hoornsevaart, dé perfecte uitvalbasis om via de Hoornsevaart de binnenstad van Alkmaar te bereiken.

Hotspots van Alkmaar
Een sup van Outdoor Alkmaar brengt je langse alle mooie bezienswaardigheden van Alkmaar, zoals: het Waagplein met de bekende Waagtoren, de kaasmarkt, de molen van Piet, het huis met de kogel en ga zo maar door. Via de grachten en de singel, sup je onder de lage bruggetjes van Alkmaar door, dat het supavontuur erg leuk en uitdagend maakt. Langs de verschillende suproutes zijn mooie plekjes te vinden, waar je kunt stoppen voor bijvoorbeeld een picknick of een kort pauzemoment. Zo heb je zitgelegenheid langs de singel en op de kade nabij de accijnstoren om samen te genieten.  

Rust en ruimte
Houd je meer van rust en ruimte? Dan sup je toch gewoon vanuit het verhuurpunt van Outdoor Alkmaar de andere kant op richting Broek op Langedijk of Heerhugowaard. Mooi ruim water zorgt voor rust en een onspannen tocht.  Een bezoek aan het poldermuseum met daarbij een lunche behoort ook tot de mogelijkheden en is een leuke combinatie.    

Rondje Oudorp
De aanrader van Outdoor Alkmaar is het rondje Oudorp. Je gaat hierbij dus niet op en neer, maar supt een ronde om Alkmaar. Deze route is afwisselend en een kombinatie van natuur en reuring. Met een pauze meegerekend betreft dit een tour van 3 á 4 uurtjes. Van het rustige buitengebied in Oudorp tot het levendige centrum van Alkmaar met de leuke sfeer. Verblijf je in Alkmaar? Dan mag een mooie tour met een sup van Outdoor Alkmaar niet ontbreken!

Vraag Outdoor Alkmaar om advies of een geschikte route!

  • Suppen bij Outdoor Alkmaar 
  • Voor iedereen plezier
  • Alkmaar vanaf het water
  • Direct online te reserveren

Een sup huren in Alkmaar? Ga voor een sup van Outdoor Alkmaar. Je bent verzekerd van kwalitatief goed materiaal op maat, centraal gelegen en een vriendelijke service.