Activiteiten voor iedereen, ook voor jou!

Outdoor Alkmaar maakt dit mogelijk

Geniet van een leuke, sportieve activiteit in een inspirerende omgeving. Voor jong en oud, ervaren of onervaren.

Op eigen kracht vooruit, is waar Outdoor Alkmaar voor staat!

Laagdrempelig, uitdagend en iedereen kan het. Bij Outdoor Alkmaar kun je terecht om te genieten op het water met een SUP of de weg op te gaan met onze sportieve STEPS, die vooruit gaan door het eigen kracht te gebruiken. Alles is bespreekbaar: alleen er op uit? een groepsuitje met vrienden/collega's, of een combinatie van steppen en suppen? veel is mogelijk en bespreekbaar.  Reserveren voor verhuur kan eenvoudig online.

lokatie Alkmaar

Outdoor Alkmaar is in april 2021 gestart met de vestiging aan de Hoornsevaart te Alkmaar. Een prachtige locatie als uitvalsbasis voor de nodige buitenactiviteiten. Waar het is begonnen met het verhuren van SUP boards hebben we dit jaar al de sportieve STEPS toegevoegd aan onze verhuur. Gelegen in de prachtige polder, nabij de binnenstad van Alkmaar en zeer goed bereikbaar. Gratis parkeren en vervolgens met de STEP of SUP er op uit.

2e lokatie

Dit jaar 2022 gaan we van start met een 2e verhuur lokatie aan het Geestmerambacht. Aan de Noordzijde van het Geestmerambacht, naast Paviljoen El Chiringuito zullen we vanaf de meivakantie starten met het verhuren van Supbourds. Door deze samenwerking kunnen we makkelijk arrangamenten aanbieden, de perfecte plek voor groepsuitjes! 

De voordelen van Outdoor Alkmaar op een rij:

  • Fysieke uitdaging: Zowel SUPPEN als STEPPEN zijn sporten waarbij je alle spieren gebruikt. Een total body workout die iedereen op zijn eigen niveau kan beoefenen.

  • Mentale gezond: Het water, de buitenlucht en een natuurlijke omgeving dragen bij aan ontspanning en verminderen stress.

  • Sociale bezigheid: Een bezigheid die tegelijkertijd ook een sociale activiteit is. Samen met familie of vrienden, maar ook met een schoolklas of als bedrijfsactiviteit.

  • Avontuurlijk: Er op uit met alleen een board of een step voor een paar uurtjes, of juist een hele dag op pad. Ontdek Alkmaar, de polder en het water op een milieuvriendelijke, sportieve en rustgevende manier.

Reserveer direct en kijk in de agenda voor de beschikbare momenten. Heeft u nog vragen bel app of mail ons gerust.

Direct reserveren
Reserveer nu jouw SUP of STEP

Kijk in de agenda (direct reserveren) voor de beschikbare dagen en tijdstippen.
Heb je nog vragen of wil je eerst persoonlijk contact, bel, app of mail ons voor de mogelijkheden!