Ik ben Roelof Pruiksma (1978), oprichter en eigenaar van Outdoor Alkmaar. Vanuit passie voor buitensport ben ik dit bedrijf in 2021 gestart. Ik woon in Oudorp samen met mijn vrouw en 2 zoons. Als sportdocent en vader vind ik het belangrijk dat we buiten zijn, bewegen,  ontdekkend leren en veel plezier hebben. Dit draag ik uit met Outdoor Alkmaar, kom je langs?

Geniet van een leuke, sportieve activiteit in een inspirerende omgeving. Voor jong en oud, ervaren of onervaren.

*Suppen *Steppen *Kanoën *Bubbelvoetbal *Beachvolleybal

Op eigen kracht vooruit, is waar Outdoor Alkmaar voor staat!

Laagdrempelig, uitdagend en iedereen kan het. Bij Outdoor Alkmaar kun je terecht om te genieten op het water met een SUP of de weg op te gaan met onze sportieve STEPS, die vooruit gaan door het eigen kracht te gebruiken. Alles is bespreekbaar: Alleen er op uit? een groepsuitje met vrienden/collega's, of een combinatie van steppen, suppen of kanoën? veel is mogelijk en bespreekbaar.  Reserveren voor verhuur kan eenvoudig online!

lokatie Alkmaar

Outdoor Alkmaar is in april 2021 gestart met de vestiging aan de Hoornsevaart te Alkmaar. Een prachtige locatie als uitvalsbasis voor de nodige buitenactiviteiten. Waar het is begonnen met het verhuren van SUP boards hebben we nu 5 leuke activiteiten.

*Suppen *Steppen *Kanoën *Bubbelvoetbal *Beachvolleybal

Gelegen in de prachtige polder, nabij de binnenstad van Alkmaar, gratis parkeren en zeer goed bereikbaar!

Lokatie Geestmerambacht

*Suppen

Aan de Noordzijde van recreatiegebied "het Geestmerambacht", naast Paviljoen El Chiringuito verhuren wij supboards. Door deze samenwerking kunnen we makkelijk arrangamenten aanbieden, de perfecte plek voor groepsuitjes! Uiteraard is er in overleg meer mogelijk op deze lokatie. 

De voordelen van Outdoor Alkmaar op een rij:

  • Fysieke uitdaging: Zowel SUPPEN, STEPPEN en KANOËN zijn sporten waarbij je alle spieren gebruikt. Een total body workout die iedereen op zijn eigen niveau kan beoefenen.

  • Mentale gezond: Het water, de buitenlucht en een natuurlijke omgeving dragen bij aan ontspanning en verminderen stress.

  • Sociale bezigheid: Een bezigheid die tegelijkertijd ook een sociale activiteit is. Samen met familie of vrienden, maar ook met een schoolklas of als bedrijfsactiviteit.

  • Avontuurlijk: Er op uit met alleen een board of een step voor een paar uurtjes, of juist een hele dag op pad. Ontdek Alkmaar, de polder en het water op een milieuvriendelijke, sportieve en rustgevende manier.

Reserveer direct en kijk in de agenda voor de beschikbare momenten. Heeft u nog vragen bel app of mail ons gerust.

Direct reserveren
Reserveer nu jouw SUP, KANO of STEP

Kijk in de agenda (direct reserveren) voor de beschikbare dagen en tijdstippen.
Heb je nog vragen of wil je eerst persoonlijk contact? Bel, app of mail ons voor de mogelijkheden!

Voor (grotere) groepen neem dan contact op.