De Stardupp EVO Elite is de nieuwste uitvoering van het jarenlange "GO-TO" SUP board van Stardupp. De EVO Elite heeft alles wat je zoekt in een allround SUP. De EVO Elite heeft een breedte van 82 cm, hierdoor is de SUP stabiel en vergevingsgezind. Langere afstanden worden al snel aantrekkelijk, het board is vrij gemakkelijk in dezelfde lijn te houden en hoeft hierdoor niet zo vaak gecorrigeerd te worden. Deze Opblaasbare SUP board heeft een puntige voor en achterkant waardoor deze gemakkelijk door het water glijd. Onderweg op tour of gewoon een rondje op het meer in de buurt, keihard peddelen of gewoon lekker op het midden van het water in de zon liggen, de Stardupp Evo Elite maakt het allemaal mogelijk.

De nieuwe Stardupp Evo maakt deel uit van de nieuwe elite-serie. Alle Stardupp Elite SUP boards zijn geproduceerd met behulp van de Double Layer USL Fusion-technologie, wat resulteert in boards die superieur zijn in gewicht, stijfheid en duurzaamheid. Omdat het thermische fusieproces lijmloos is, wordt het gewicht drastisch verminderd terwijl de materiaalsterkte, stijfheid en duurzaamheid worden verhoogd. Tevens kunnen deze Elite sup boards een hogere druk aan en een hoger rider gewicht handlen.

Het Crocodile EVA foam aan de bovenzijde van de SUP biedt de ideale grip en comfort tijdens het suppen. De 2 elastische banden maken het mogelijk om tijdens het paddleboarden uitrusting op het board mee te nemen, zonder deze onderweg kwijt te raken. De nieuwe Stardupp Backpack zorgt voor gemakkelijk en veilig transport, terwijl de nieuwe en verbeterde leash je comfort en veiligheid op het water geeft. 

Kunt u uw hond niet alleen laten terwijl u op het water bent?
Het Stardupp Evo elite geeft je voldoende ruimte voor een dogpad. Je beste vriend kan elk avontuur met je aan.

Liever gaan zitten?
Verander het SUP board eenvoudig in een kajak. De Stardupp Evo elite is voorzien van vier D-ringen aan de bovenzijde van het board. Deze D-ringen bieden de mogelijkheid om een kajakzitje aan het board te bevestigen. Door de los verkrijgbare Stardupp Ultra Kayak Blade aan te sluiten op de standaard meegeleverde Stardupp Ultra peddel, ben je klaar voor een prachtige kajaktocht. 

Als je het meeste wilt halen uit je SUP kajak ervaring raden we je de Stardupp voetsteun te bekijken.

Vanwege de uitstekende kwaliteit van alle Stardupp boards, biedt Stardupp een garantie van 3 jaar in tegenstelling tot de industriestandaard van 1 jaar.

Deze set wordt geleverd met:

  • de Stardupp Y-2 dubbelwerkende pomp 20 Psi. (2x sneller, 2x lichtere pompen) met leegpompfunctie
  •  de Stardupp Pro-leash
  •  de Stardupp Ultra (verstelbare aluminium peddel 165-215cm)
  •  de Stardupp Slide-vin
  • de Stardupp SUP rugzak met volledig open rits bare voorkant (rugzak voor iSUP en alle accessoires)
  • Stap voor stap handleiding
Artikelcode SD-163
Merk Stardupp
Lengte (cm) 325 cm
Breedte (cm) 82 cm
Dikte (cm) 15 cm
Volume (liter) 320 liter
Board gewicht (kg) 9,5 kg
Maximaal draaggewicht persoon (kg) 150 kg
Max. draag gewicht (kg) 300 kg
Vin Racing slide-in
Max. PSI 18 Psi.