Klaar om samen met jou elk avontuur aan te gaan! De grote stabiliteit en hoge stijfheid van deze opblaasbare SUP maken dit een ideaal board voor beginners tot gevorderden. De Stardupp Level is extra breed in het midden en rond in de tip, waardoor je veel meer stabiliteit hebt dan boards met een spitse voorkant. Dit maakt het gemakkelijk om te leren suppen. De Stardupp Level is 300 cm lang. Het compacte formaat is sneller op te blazen en lichter om mee te nemen. Op het water is dit board makkelijk te draaien terwijl de vorm ervoor zorgt dat het board toch recht vooruit vaart zonder al te veel te hoeven corrigeren. De Stardupp Level is ontworpen om onder alle omstandigheden topprestaties te leveren. Het board is geschikt voor personen tot 110 kg en heeft een maximaal draagvermogen van 270 kg. De dikte van 15 cm zorgt voor veel draagvermogen en stijfheid.

Kunt u uw hond niet alleen laten terwijl u op het water bent?
Het Stardupp-level geeft je voldoende ruimte voor een dog-pad. Je beste vriend kan elk avontuur met je aan.

Liever gaan zitten?
Verander het SUP board eenvoudig in een kajak. De Stardupp Level is voorzien van vier D-ringen aan de bovenzijde van het board. Deze D-ringen bieden de mogelijkheid om een ​​kajakzitje aan het board te bevestigen. Door de los verkrijgbare Stardupp Ultra Blade aan te sluiten op de standaard meegeleverde Stardupp Ultra peddel, ben je klaar voor een prachtige kajaktocht.

Als je het meeste wilt halen uit je SUP kajak ervaring raden we je de Stardupp voetsteun te bekijken.

De hoge kwaliteit en de meegeleverde accessoires maken dit een complete en waardevolle set. De nieuwe rugzak zorgt voor gemakkelijk en veilig transport, terwijl de nieuwe en verbeterde leash je comfort en veiligheid op het water geeft.

Vanwege de uitstekende kwaliteit van alle Stardupp-boards, biedt Stardupp een garantie van 3 jaar in tegenstelling tot de industriestandaard van 1 jaar.

 

Deze set wordt geleverd met:

 • de Stardupp Y-2 dubbelwerkende pomp 20 Psi. (2x sneller, 2x lichtere pompen) met leegpompfunctie
  • de Stardupp Pro-leash
  • de Stardupp Ultra (verstelbare aluminium peddel 165-215cm)
  • de Stardupp Slide-vin
  • de Stardupp SUP rugzak met volledig open rits bare voorkant (rugzak voor iSUP en alle accessoires)
  • Stap voor stap handleiding
Artikelcode SD-035L-2022
Merk Stardupp
Lengte (cm) 300 cm
Breedte (cm) 81
Dikte (cm) 15
Volume (liter) 270
Board gewicht (kg) 8
Maximaal draaggewicht persoon (kg) 110
Max. draag gewicht (kg) 270
Vin slide-in
Max. PSI 15