De Stardupp Sublime ELITE is het kleine zusje van de Stardupp Exellent ELITE. Dit nieuwe all-round touring board combineert het beste van beide werelden. De breedte en stabiliteit van een all-round board en de tracking van een touringboard. De puntige voorkant en racefin zorgen er voor dat dit board maar weinig in de richting gecorrigeerd hoeft te worden waardoor makkelijker een hoge snelheid bereikt kan worden. In style de mooiste tochten maken? Dan is de Sublime hét board voor jou!

De nieuwe Sublime ELITE maakt deel uit van de nieuwe elite-serie. Alle Stardupp Elite SUP boards zijn geproduceerd met behulp van de Double Layer USL Fusion-technologie, wat resulteert in boards die superieur zijn in gewicht, stijfheid en duurzaamheid. Omdat het thermische fusieproces lijmloos is, wordt het gewicht drastisch verminderd terwijl de materiaalsterkte, stijfheid en duurzaamheid worden verhoogd. Tevens kunnen deze Elite sup boards een hogere druk aan en een hoger rider gewicht handlen.

Het Crocodile EVA foam aan de bovenzijde van de SUP biedt de ideale grip en comfort tijdens het suppen. De 2 elastische banden maken het mogelijk om tijdens het paddleboarden uitrusting op het board mee te nemen, zonder deze onderweg kwijt te raken. De nieuwe Stardupp Backpack zorgt voor gemakkelijk en veilig transport, terwijl de nieuwe en verbeterde leash je comfort en veiligheid op het water geeft. 

Kunt u uw hond niet alleen laten terwijl u op het water bent?
Het Sublime ELITE geeft je voldoende ruimte voor een dogpad. Je beste vriend kan elk avontuur met je aan.

Liever gaan zitten?
Verander het SUP board eenvoudig in een kajak. De Sublime ELITE is voorzien van vier D-ringen aan de bovenzijde van het board. Deze D-ringen bieden de mogelijkheid om een kajakzitje aan het board te bevestigen. Door de los verkrijgbare Stardupp Ultra Kayak Blade aan te sluiten op de standaard meegeleverde Stardupp Ultra peddel, ben je klaar voor een prachtige kajaktocht. 

Als je het meeste wilt halen uit je SUP kajak ervaring raden we je de Stardupp voetsteun te bekijken.

Vanwege de uitstekende kwaliteit van alle Stardupp boards, biedt Stardupp een garantie van 3 jaar in tegenstelling tot de industriestandaard van 1 jaar.

Deze set wordt geleverd met:

  • de Stardupp Y-2 dubbelwerkende pomp 20 Psi. (2x sneller, 2x lichtere pompen) met leegpompfunctie
  • de Stardupp Pro-leash
  • de Stardupp Ultra (verstelbare aluminium peddel 165-215cm)
  • de Stardupp Slide-vin
  • de Stardupp SUP rugzak met volledig open rits bare voorkant (rugzak voor iSUP en alle accessoires)
  • Stap voor stap handleiding

 

Artikelcode SD-164
Merk Stardupp
Lengte (cm) 320 cm
Breedte (cm) 80 cm
Dikte (cm) 15 cm
Volume (liter) 290 liter
Board gewicht (kg) 9.5 kg
Maximaal draaggewicht persoon (kg) 150kg
Max. draag gewicht (kg) 300kg
Vin Racing slide-in
Max. PSI 18 Psi