De Stardupp Vantage is een fantastisch touring board. Een geweldige optie voor de sportieve beginnende tot gevorderde supper die opzoek is naar een snel board. Door de gestroomlijnde vorm van deze sup glijdt deze gemakkelijk door het water; Dit maakt het maakt het makkelijker om langere afstanden af te leggen. De puntige voorkant en racefin zorgen er voor dat dit board maar weinig in de richting gecorrigeerd hoeft te worden waardoor makkelijker een hoge snelheid bereikt kan worden.

De Stardupp Vantage Elite Touring maakt deel uit van de elite-serie. Alle Stardupp Elite SUP boards zijn geproduceerd met behulp van de Double Layer USL Fusion-technologie, wat resulteert in boards die superieur zijn in gewicht, stijfheid en duurzaamheid. Omdat het thermische fusieproces lijmloos is, wordt het gewicht drastisch verminderd terwijl de materiaalsterkte, stijfheid en duurzaamheid worden verhoogd. Tevens kunnen deze Elite sup boards een hogere druk aan en een hoger rider gewicht handlen.

Het Crocodile EVA foam aan de bovenzijde van de SUP biedt de ideale grip en comfort tijdens het suppen. De 2 elastische banden maken het mogelijk om tijdens het paddleboarden uitrusting op het board mee te nemen, zonder deze onderweg kwijt te raken. De nieuwe Stardupp Trolley Backpack geeft je een grote veelzijdigheid in transport; sleep hem achter je aan, draag hem op je rug of draag hem als koffer, waar je volgende SUP-missie ook zal zijn, je uitrusting meenemen zal nooit meer een probleem zijn.

Dit board heeft vier D-ringen aan de bovenzijde van het board. Deze D-ringen bieden de mogelijkheid om een ​​kajakzitje aan het board te bevestigen. Hierdoor is het mogelijk om het SUP board om te toveren tot een kajak. Door het los verkrijgbare Stardupp Ultra Kayak Blade aan te sluiten op de standaard meegeleverde Stardupp Ultra peddel, ben je klaar voor een prachtige kajaktocht.

Vanwege de uitstekende kwaliteit van alle Stardupp boards, biedt Stardupp een garantie van 3 jaar in tegenstelling tot de industriestandaard van 1 jaar.

  • de Stardupp Y-2 Double Action SUP Pump (2x sneller, 2x lichter pompen)
  • de Stardupp Pro Leash (enkelbandje)
  • de Stardupp Ultra (verstelbare aluminium peddel 165-215cm)
  • de Stardupp Racing US-fin
  • de Stardupp SUP Trolley Backpack Deluxe
  • Stap voor stap handleiding
Artikelcode SD-038-2022
Merk Stardupp
Lengte (cm) 345 cm
Breedte (cm) 79 cm
Dikte (cm) 15 cm
Volume (liter) 310 L
Board gewicht (kg) 9,5 kg
Maximaal draaggewicht persoon (kg) 150 kg
Max. draag gewicht (kg) 280 kg
Vin US Racing
Max. PSI 18 PSI