Stardupp Tripp SUP 9'0

De Stardupp Tripp is het meest compacte allround SUP board van Stardupp. Hierdoor is de Tripp een uitblinker in wendbaarheid. Ondanks zijn grootte is de Tripp een uitermate stevig board. De hoge kwaliteit van de duurzame materialen die Stardupp gebruikt, maken dit board vele malen sterker dan vergelijkbare boards van andere merken in dezelfde prijscategorie. Dit in combinatie met zijn 15cm dikte zorgt voor een stevige compacte constructie. De Stardupp Tripp is het meest geschikt voor de jongere, lichtere en beginnende suppers.

De Stardupp Tripp is gemaakt met behulp multi-layer USL Fusion technologie. Een productie techniek waarin de meerdere PVC lagen van de iSUP door middel van thermische fusie (door te verhitten) met elkaar worden verbonden. Deze techniek maken de SUPs superieur in stijfheid, lichtgewicht en duurzaamheid. Het Crocodile EVA foam aan de bovenzijde van de SUP biedt de ideale grip en comfort tijdens het suppen. Het elastiek maakt het mogelijk om tijdens het suppen spullen mee te nemen op het board, zonder deze onderweg te verliezen. 

Kunt u uw hond niet alleen laten terwijl u op het water bent?

De Stardupp-Tripp geeft je voldoende ruimte voor een dogpad. Je beste vriend kan elk avontuur met je aan.

Liever gaan zitten?

Verander het SUP board eenvoudig in een kajak. De Stardupp Tripp is voorzien van vier D-ringen aan de bovenzijde van het board. Deze D-ringen bieden de mogelijkheid om een kajakzitje aan het board te bevestigen. Door de los verkrijgbare Stardupp Ultra Kayak Blade aan te sluiten op de standaard meegeleverde Stardupp Ultra peddel, ben je klaar voor een prachtige kajaktocht. 

Als je het meeste wilt halen uit je SUP kajak ervaring raden we je de Stardupp voetsteun te bekijken.

Deze set wordt geleverd met: 

  • de Stardupp Double Action Y-2 Pomp 20 Psi. (2x sneller pompen)
  • de Stardupp Leash (enkelband)
  • de Stardupp Ultra (verstelbare aluminium paddle 165-215cm)
  • de Stardupp Slide vin
  • de Stardupp ZIP SUP backpack (rugzak voor iSUP, pomp en paddle)
  • Stap voor stap handleiding + ventielsleutel

 

Artikelcode SD-160
Merk Stardupp
Lengte (cm) 275 cm
Breedte (cm) 78 cm
Dikte (cm) 15 cm
Volume (liter) 225 liter
Board gewicht (kg) 6.8 kg
Maximaal draaggewicht persoon (kg) 100 kg
Max. draag gewicht (kg) 200 kg
Vin slide-in
Max. PSI 15 Psi